Kresz, chestionare DRPCIV magyar nyelven

SOFŐRISKOLÁK DIÁKJAI

chestionare-auto-home-edition20-2014-266xSofőriskolába iratkoztál? Feltételezzük, hogy hajtási jogosítványt szeretnél. Magyar nyelven, elsőre? A legkomplexebb program, teljes tananyag, a rendőrség DRPCIV kérdéseivel, frissítve 2021!

SOFŐRISKOLÁK - TITKÁRSÁG

program-de-secretariat-proform-v12cover3d Független oktató vagy? Sofőriskolád van? A papírtologatásnak vége! Használd másra a szabadidődet! ProformV1.2 frissítve az OMT 75/2014 szerint!

SOFŐRISKOLÁK

chestionare-auto-pro-100cover640x4804Didaktikai szoftware sofőriskoláknak.

Az egyetlen, ARR által is jóváhagyott kétnyelvű program ( magyar és román nyelven).

Többet kell fizetni a sofőrvizsgáért

Készült: 2014. július 06. vasárnap

Új szabály miatt sokasodtak a sofőriskolák adminisztratív feladatai, a többletmunka miatt drágul a gépjárművezetői engedélyre való felkészítés is.

A korrupció megfékezése és a balesetek számának visszaszorítása érdekében a kormány szigorításokat vezetett be a sofőriskolák tevékenységének felügyelete kapcsán.

Július 1-jétől kezdődően a cégek naponta kötelesek on-line jelentést tenni, melyben részletesen beszámolnak arról, hogy következő nap mivel foglalkoznak, kik vezetnek. A szigorítás kezdeményezői azt remélik, a változtatások eredményeként megszűnik a feketézés az ágazatban, és nem kerülnek ki az utakra olyanok, akik nem tudnak rendesen vezetni.

Az új szabályozás bevezetését követően körülbelül háromszorosára nő majd a sofőriskolák adminisztratív feladataik mennyisége és egy új eszközt is be kell szerezniük, így a kliensek is többet fizetnek majd a szolgáltatásért. A sofőriskola ára elérheti az 1800 lejt is.

 

forrás: uh.ro, 2014.07.06

Találatok: 5737